Skip to main content

Administratiekantoor Welten draagt bedrijvenportefeuille over per 1 januari 2021

Beste relatie, 

Een nieuw jaar, een nieuw begin... Langs deze weg willen wij u laten weten dat de bedrijvenportefeuille van Administratiekantoor Welten met ingang van 1 januari 2021 wordt overgenomen door DK Accountants Eindhoven - Son, Ekkersrijt 4002 5692 DA Son tel. 040-2520325.

Na bijna 38 jaar werkzaam te zijn geweest in het administratiekantoor gaan wij het een stuk rustiger aan doen. Uiteraard zullen wij de bedrijvenportefeuille gaan missen en met name de contacten met onze trouwe klanten!

Wij willen de cliënten die wij overdragen aan DK Accountants dan ook graag bedanken voor hun loyaliteit en het in ons gestelde vertrouwen. Sommigen van hen zijn al bijna 38 jaar klant bij Administratiekantoor Welten, dat zien wij als een groot compliment!

Wij zijn blij u te kunnen melden dat DK Accountants Eindhoven – Son de bedrijvenportefeuille over zal nemen. Wij stellen u dan ook graag voor aan Tom Kuiper en Brenda Talens. Zij zullen onze bedrijvenportefeuille samen met hun medewerkers voortzetten samen met onze dochter Marijke en zij zullen er alles aan doen om u als vaste klant te mogen behouden. Wij vertrouwen onze bedrijvenportefeuille met een gerust hart aan hen toe en wensen hen heel veel succes voor de toekomst!

Wij zijn voorlopig nog niet helemaal uit beeld. In de eerste periode van 2021 zullen wij nog regelmatig aanwezig zijn om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar nodig zullen wij de medewerkers van DK Accountants ondersteunen.

Wij blijven de ondernemers, die in de kleine ondernemersregeling voor de btw zitten, ondersteunen. Ook de vele particulieren die wij in onze portefeuille hebben blijven wij graag van dienst.

Wij danken u nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen en alle mooie herinneringen. 

Met vriendelijke groet,

Iet en Berry Welten